Overslaan en naar de inhoud gaan

NS: 'Reis dinsdag niet met de trein'

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 13:31

De NS raadt reizigers aan om dinsdag 28 mei geen gebruik te maken van de NS-treinen vanwege de landelijke pensioenactie.

"In het hele land is er zeer beperkt tot geen treinverkeer mogelijk", meldt NS.

Reis niet per trein
"We kunnen niet aangeven welke treinen wel en welke treinen niet rijden", schrijft de NS op haar website. Daarom adviseert de NS niet met de trein te reizen. "Uiteraard proberen we waar mogelijk enkele treinen te laten rijden: dit zal echter zeer beperkt en onvoorspelbaar zijn." Ook de reisplanner is dinsdag niet accuraat.

Arriva
Arriva kan nog niet zeggen wat de staking betekent voor het trein- en busvervoer in Limburg. "Wat voor gevolgen dat gaat hebben voor onze dienstverlening en in welke regio's weten we nu nog niet", meldt Arriva.

Onderwijs
Onderwijsminister Ingrid van Engelshoven verwacht dat scholen en universiteiten studenten enigszins tegemoetkomen als die dinsdag door de staking in het openbaar vervoer een toets of tentamen missen. "Het is aan instellingen zelf hoe ze daarmee omgaan", benadrukt de bewindsvrouw tegen ANP. "Maar ik verwacht dat ze er wel rekening mee houden."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen