Overslaan en naar de inhoud gaan

NS en Arriva houden treinen hele zondag aan de kant

Geplaatst opzondag 7 februari 2021 - 14:18

De treinen van NS en Arriva gaan zondag de rest van de dag niet meer rijden. NS, Arriva en ProRail hebben daartoe besloten vanwege het aanhoudende winterweer.

"Op dit moment zijn er te veel storingen om een betrouwbare treindienst te kunnen bieden", laat NS weten. Later op de dag volgt meer informatie over het treinverkeer op maandag.

Achterblijven
Arriva volgt NS al de hele dag voor wat betreft het treinverkeer. Rijdt NS niet, dan Arriva ook niet. Om te voorkomen dat Arriva-reizigers die moeten overstappen op een NS-trein op een verder leeg perron achterblijven.

Lees ook: Treinen blijven stilstaan, alleen busvervoer in Maastricht

Bussen
De stads- en streekbussen van Arriva staan in Noord-Limburg de rest van de zondag ook aan de kant. In Maastricht zijn de stadsbussen vanaf het middaguur weer gaan rijden. De bussen van de vestigingen in Heerlen, Margraten en Sittard gaan vanaf 15:00 uur weer de weg op.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen