Salafistisch onderwijs As-sunnah moskee Maastricht Nieuwsuur NRC (11 sept 2019)

Extremistische lessen islamstichting Maastricht ontsluierd

Leerlingen van de Maastrichtse As-Sunnah stichting leren dat zij 'dwalende moslims' met geweld op het strikte pad moeten krijgen.

De la Vega: 'Men wil onrust rond mijn persoon creëren'

De Mexicaanse eigenaar van Roda JC, Mauricio Garcia de la Vega heeft vrijdagavond gereageerd op het kritische artikel dat NRC over hem publiceerde.

Ollongren wil opheldering Bovens over inhuren (ex-)politici

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken heeft gouverneur Theo Bovens, commissaris van de Koning, om opheldering gevraagd naar aanleiding van berichtgeving over het toekennen door het provinciebestuur van baantjes aan ex-politici

Mediahuis Limburg-directeur stapt over naar NRC

De directeur van Mediahuis Limburg, Dominic Stas, verkast naar nieuwsplatform NRC. Hij zal daar een directie vormen met zittend hoofdredacteur René Moerland.

ANP
Öztürk: 'Journalist Joep Dohmen moet fouten erkennen'

De Raad voor de Journalistiek blijft bij haar conclusie dat NRC Handelsblad en journalist Joep Dohmen onzorgvuldig hebben gehandeld bij artikelen over het Roermondse DENK-Tweede Kamerlid Selcuk Öztürk.

Kamerlid Özturk wil NRC voor de rechter slepen

DENK-voorzitter en Kamerlid Selçuk Öztürk wil NRC Handelsblad voor de rechter dagen vanwege berichtgeving over hem.

NRC verwijdert Jahjah-cartoon van Oppenheimer

NRC Handelsblad heeft maandag besloten een opiniestuk van de omstreden Belgisch-Libanese publicist Dyad Abou Jahjah niet te voorzien van een cartoon van Ruben Oppenheimer.

André Rieu
André Rieu, Francine Houben en TEFAF in Cultuur Top 100

Drie plekken voor Limburg in de jaarlijkse Cultuur Top 100 van NRC: André Rieu staat op nummer 12, architecte Francine Houben op nummer 61 en de kunstbeurs TEFAF op 65.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten