ANP

Öztürk: 'Journalist Joep Dohmen moet fouten erkennen'

De Raad voor de Journalistiek blijft bij haar conclusie dat NRC Handelsblad en journalist Joep Dohmen onzorgvuldig hebben gehandeld bij artikelen over het Roermondse DENK-Tweede Kamerlid Selcuk Öztürk.

Kamerlid Özturk wil NRC voor de rechter slepen

DENK-voorzitter en Kamerlid Selçuk Öztürk wil NRC Handelsblad voor de rechter dagen vanwege berichtgeving over hem.

NRC verwijdert Jahjah-cartoon van Oppenheimer

NRC Handelsblad heeft maandag besloten een opiniestuk van de omstreden Belgisch-Libanese publicist Dyad Abou Jahjah niet te voorzien van een cartoon van Ruben Oppenheimer.

André Rieu
André Rieu, Francine Houben en TEFAF in Cultuur Top 100

Drie plekken voor Limburg in de jaarlijkse Cultuur Top 100 van NRC: André Rieu staat op nummer 12, architecte Francine Houben op nummer 61 en de kunstbeurs TEFAF op 65.

André Rieu op 8 in eerste Nederlandse Cultuur Top 100

André Rieu staat op plaats 8 in de eerste Cultuur Top 100 van NRC.

Journalist Joep 'Dolmen' blij met prijs, ondanks foutje

NRC-journalist Joep Dohmen is erg dankbaar voor het winnen van de Tegel, de prijs voor de beste journalistieke nieuwsverhaal van het jaar.

Donald G.: Moszkowicz wilde Jort Kelder aanpakken

Ex-advocaat Bram Moszkowicz wilde dat Jort Kelder een 'pak rammel' kreeg. Hij vroeg zijn toenmalig cliënt Donald G. dat te regelen. Dat zegt G. in een interview met NRC.

1Limburg
1Limburg legt het af tegen Tweakers

1Limburg is woensdagavond niet uitgeroepen tot de beste nieuwssite van Nederland. Tweakers, de website die technologisch nieuws brengt, ging er met de prijs vandoor.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden