Lex Uiting zoekt 'hechte vriendengroepen' voor nieuwe tv-klus

Radio-dj Lex Uiting is voor zijn nieuwe tv-klus Lex Lokaal op zoek naar hechte vriendengroepen.

Prijswinnende docu over jonge Limburgse band op de buis

De prijswinnende muziekdocumentaire Rocknrollertjes, waarin de Limburgse psychedelische rockband Morganas Illusion op de voet wordt gevolgd, komt zondag op de buis.

Tim Hofman en zenderbaas zijn weer vriendjes

Programmamaker Tim Hofman heeft het weer bijgelegd met de uit Grubbenvorst afkomstige netmanager van NPO3 Suzanne Kunzeler.

ANP
Huys blij met afwisseling tussen College Tour en Nieuwsuur

Twan Huys ziet College Tour als 'antigif' voor zijn werkzaamheden bij Nieuwsuur.

ANP
Chantal Janzen krijgt nog een programma in Duitsland

Chantal Janzen gaat nog een programma maken voor de Duitse televisie. Dat zei de presentatrice tijdens de opnames van College Tour tegen Twan Huys.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda