verplichte horecasluiting, leeg terras (stock)

Limburgse bedrijven maken meest gebruik van coronasteun

De helft van de bedrijven in Limburg maakt gebruik van een financiële regeling in verband met de coronacrisis.

Corona economie covid
Run op tweede ronde overheidssteun blijft uit

Veel Limburgse bedrijven twijfelen nog of ze inschrijven voor de tweede Noodmaatregelen Overbrugging Werkeloosheid (NOW2.0).

geld, subsidie, fonds, begroting (stock) munten
NOW-regeling: 370 miljoen naar Limburgse bedrijven

9.113 Limburgse bedrijven kregen in totaal 370,5 miljoen euro van de eerste Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW).

Gesloten corona
Extra noodkrediet voor 38 Limburgse bedrijven

In Limburg zijn er 38 bedrijven bijgekomen die een noodkrediet krijgen vanwege de coronacrisis.

Betaald voetbal Fortuna Sittard VVV-Venlo Roda JC Kerkrade MVV Maastricht jaaroverzicht
Ruim 2 miljoen overheidssteun voor Limburgse profclubs

Fortuna Sittard, VVV-Venlo, MVV en Roda JC hebben samen 2 miljoen euro gekregen uit de NOW-regeling van de overheid. Dat blijkt uit een lijst die uitkeringsinstantie UWV openbaar heeft gemaakt.

economie stockfoto (17 mrt 2020)
Miljoenensteun voor Limburgse bedrijven tijdens coronacrisis

Bedrijven als VDL Nedcar, Inalfa Roofsystems, Canon en Boels verhuur hebben miljoenen euro's steun gekregen van de overheid om de coronacrisis door te komen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten