Dit zijn de Limburgse liedjes in de Top 2000

Met Haevn heeft Limburg er een nieuwe Top-2000 artiest bij. Finding Out More van Haevn komt binnen op plek 1321.

Koudste novembernacht van de eeuw

In Arcen werd dinsdagochtend rond 8:30 uur, net na zonsopkomst, de laagste temperatuur van Limburg gemeten. Het was daar -6,6 graden op anderhalve meter hoogte.

Extreem zachte maand november is net geen nieuw record

De maand november was in Limburg zeer zacht. Berekend over dag en nacht was het de afgelopen maand ruim drie graden warmer dan normaal.

Warmterecord voor eerste twintig novemberdagen

Nog nooit was het in Limburg in de eerste twintig dagen van november zo zacht als dit jaar. Met een gemiddelde temperatuur van 12,3 graden was het ruim anderhalve graad warmer dan het oude record uit 1994.

Record: eerste tien dagen van november zijn 'warm'

De eerste tien dagen van november zijn in Limburg recordzacht.

Goed nieuws: het warme herfstweer blijft voorlopig

We zijn voorlopig nog niet af van het mooie herfstweer. Volgens Meteo Limburg is de kans groot dat dit zachte weer tot en met volgende week woensdag - de 11e van de 11e - aanhoudt.

November van Rowwen Hèze hoogst in top 2000

November van Rowwen Hèze is het hoogst genoteerde Limburgse nummer in de Top 2000. Dat bleek vrijdag nadat de toplijst bekend werd gemaakt.

Extreem zachte novemberdag: nieuw record

Het KNMI-weerstation op de luchthaven bij Beek meldde zondag even voor 13:00 uur een temperatuur van 16,1 graden. Dit is een nieuw dagrecord.

Overzicht
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto