Overslaan en naar de inhoud gaan

Nouwen naast Bloodworth in basis tegen Turkije

Geplaatst opvrijdag 8 november 2019 - 16:07

Dominique Bloodworth uit Horst aan de Maas vormt vrijdagavond in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije het centrale verdedigingsduo met de Brabantse Aniek Nouwen.

De 20-jarige Nouwen, die in Izmir aan haar vierde interland begint, krijgt van bondscoach Sarina Wiegman de voorkeur boven Anouk Dekker.

Blessures
Voorin heeft spits Vivianne Miedema gezelschap van Shanice van de Sanden en Jill Roord. Van de Sanden keert net als Jackie Groenen terug in het elftal van de WK-finalist. De aanvalster van Olympique Lyon en de middenveldster van Manchester United misten vanwege blessures de vorige twee interlands.

De voetbalsters, regerend kampioen van Europa, zetten hun eerste vier kwalificatieduels op weg naar het EK van 2021 allemaal in winst om.

Opstelling
Van Veenendaal; Van Lunteren, Nouwen, Bloodworth en Van Dongen; Groenen, Van de Donk en Spitse; Van de Sanden, Miedema en Roord.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen