Overslaan en naar de inhoud gaan

Nouwen naast Bloodworth in basis tegen Turkije

Geplaatst opvrijdag 8 november 2019 - 16:07

Dominique Bloodworth uit Horst aan de Maas vormt vrijdagavond in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije het centrale verdedigingsduo met de Brabantse Aniek Nouwen.

De 20-jarige Nouwen, die in Izmir aan haar vierde interland begint, krijgt van bondscoach Sarina Wiegman de voorkeur boven Anouk Dekker.

Blessures
Voorin heeft spits Vivianne Miedema gezelschap van Shanice van de Sanden en Jill Roord. Van de Sanden keert net als Jackie Groenen terug in het elftal van de WK-finalist. De aanvalster van Olympique Lyon en de middenveldster van Manchester United misten vanwege blessures de vorige twee interlands.

De voetbalsters, regerend kampioen van Europa, zetten hun eerste vier kwalificatieduels op weg naar het EK van 2021 allemaal in winst om.

Opstelling
Van Veenendaal; Van Lunteren, Nouwen, Bloodworth en Van Dongen; Groenen, Van de Donk en Spitse; Van de Sanden, Miedema en Roord.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen