Venrayse met ploeg vijfde bij tijdrit in Noorwegen

De wielrensters van Team Sunweb hebben op de openingsdag van de Ronde van Noorwegen een eerste tik uitgedeeld aan de concurrentie.

Kledingverkoper werd profvoetballer: 'Brandend verlangen'

Het verhaal van Claudio Kiala (20) leest als een boek. De geboren Angolees werkte nog niet zo heel lang geleden in een kledingwinkel in Maastricht, maar bouwt nu in Noorwegen aan zijn carrière als profvoetballer.

Pijnlijk debuut Van Marwijk en Van Bommel bij Australië

Bert van Marwijk heeft bij zijn debuut als bondscoach van Australië een pijnlijke nederlaag moeten incasseren.

Lieke Martens: 'Overwinning op Noorwegen heel belangrijk'

Oranje-ster Lieke Martens is blij met de nipte overwinning van Oranje op Noorwegen.

Bergen huldigt Lieke Martens
Oranje vrouwen winnen op het nippertje

Het Nederlands vrouwenelftal met Lieke Martens heeft dinsdagavond de kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen op het nippertje gewonnen.

Noorse wielerfans struikelen over naam 'Dumoulah'

Het topjaar van Tom Dumoulin blijft niet onopgemerkt in het buitenland, maar zijn naam zorgt buiten onze landsgrenzen voor de nodige tongbrekers.

Van der Breggen optimistisch over individuele tijdrit

Nederland verschijnt dinsdag met drie toptroeven aan de start van het WK tijdrijden. En één daarvan is Anna van der Breggen van team Boels-Dolmans.

Wens komt uit: Zieke vrouw (81) bezoekt zoon in Noorwegen

Een ernstig zieke vrouw van 81 uit Blerick heeft de afgelopen dagen met een wensambulance een reis gemaakt naar Noorwegen.

Gevonden ring teruggebracht naar Noorwegen

De 15-jarige Niek van der Krabben uit Velden heeft de door hem gevonden trouwring dit weekend terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaar in Noorwegen.

Jongen uit Velden brengt ring terug naar Noorwegen

De 15-jarige jongen uit Velden die tijdens zijn vakantie een trouwring uit Noorwegen vond, gaat de ring 18 oktober terugbrengen.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden