Wietplantage in bos (27 sep 2020)

Hennepplantage ontdekt in bos

In een bosgebied tussen Noorbeek en Hoogcruts is een hennepplantage ontdekt. De politie heeft de planten weggehaald en vernietigd.

Belgische politie
Bestuurder onder invloed van drank en drugs gepakt bij grens

Een 33-jarige man uit Gulpen is maandagavond gepakt bij een controle in het Belgische gehucht De Plank, vlak over de grens bij Noorbeek.

Leon Bogman Noorbeek overleden
Oud-burgemeester Slenaken en Noorbeek overleden

Oud-burgemeester Léon Bogman van de toen nog zelfstandige gemeenten Slenaken en Noorbeek is op 92-jarige leeftijd overleden.

Frederique Kallen
Noorbeekse krijgt prestigieuze kinderprijs in New York

De in Noorbeek opgegroeide Frederique Kallen heeft de prestigieuze World of Children Award in New York gewonnen.

Noorbeek
'Noorbeek is mooiste dorp van Limburg'

Als het aan tijdschrift Elsevier ligt, is Noorbeek het mooiste dorp van Limburg.

Druiven wijn
Seizoen voor druivenpluk in Limburg van start

Met het zonnige weer is de druivenpluk in Limburg begonnen. In verschillende wijngaarden zijn de eerste druiven binnengehaald.

Auto raakt van de weg en botst tegen boom in Noorbeek

Een automobilist is dinsdagavond laat in Noorbeek tegen een boom geknald.

Flinke stroomstoring in Heuvelland

Bijna 900 huishoudens in het Heuvelland hebben vrijdagavond noodgedwongen in het donker doorgebracht.

Brigitte Heitzer geniet van awards zonder feestje

Brigitte Heitzer won woensdag, vanwege haar vertolking van Evita in de gelijknamige musical, de John Kraaijkamp Musical Award. De musicalster geniet met volle teugen, maar heeft echter geen tijd voor een feestje.

Brigitte Heitzer straks te zien als Marilyn Monroe

Brigitte Heitzer uit Noorbeek heeft de rol van Marilyn Monroe in de wacht gesleept in de nieuwe Nederlandse musical 'Goodbye, Norma Jeane - de laatste nacht van Marilyn Monroe'.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten