Kinderdagopvang De Rode Loper MIK & PIW Groep Sittard (30 mrt 2020)

24-uurs kinderopvang: 'Veel creativiteit naar boven'

In Maastricht en Sittard zijn twee kinderopvangcentra van MIK & PIW Groep 24 uur geopend voor kinderen met ouders die een vitaal beroep hebben.

Vandervalk hotel Urmond (19 mrt 2020)
Van der Valk-hotel wordt mogelijk noodhospitaal

Het Van der Valk-hotel in Urmond gaat mogelijk als noodhospitaal dienen voor coronapatiënten.

Aanvaring burgemeester Brunssum over plek noodopvang

De plek van de noodopvang in Brunssum heeft geleid tot een aanvaring tussen burgemeester Luc Winants en coalitiepartij Lijst Borger. Binnenkort praten ze hun ruzie uit.

'Noodopvang voor de kerst geregeld'

Als het aan gouverneur Theo Bovens ligt, is de noodopvang van 2000 à 2500 vluchtelingen op kleinschalige locaties in Limburg voor de kerst geregeld.

brunssum, gemeentehuis
Druk bij raadsvergadering Brunssum over noodopvang

Ruim 100 mensen zijn donderdagavond aanwezig bij de extra raadsvergadering in Brunssum. Daar wordt gesproken over de komst van maximaal 200 vluchtelingen naar een noodopvang.

Getreuzel rond opvang vluchtelingen ergert gouverneur

Het Limburgse plan om geen grootschalige, maar kleinschalige noodopvang voor vluchtelingen te realiseren, wacht nog steeds op een reactie van het kabinet.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten