Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Noodlot treft Niels Vets opnieuw

Geplaatst opdonderdag 18 september 2014 - 21:16

Fortuna Sittard moet het opnieuw lang stellen zonder verdediger Niels Vets.

In de afsluitende training voor het duel met Roda JC scheurde de Belg zijn voorste kruisband af. Een ernstige blessure waar zes tot negen maanden herstel voor staat.

Seizoen lijkt voorbij
Daarmee lijkt het seizoen voor Vets opnieuw vroegtijdig ten einde. Vorig jaar stond de 22-jarige verdediger ook bijna een jaar aan de kant. Toen vanwege een slepende enkelkwetsuur. Zonder Vets treedt Fortuna vrijdagavond om 20.00 uur aan tegen FC Eindhoven. De Brabanders presteren tot dusver uitstekend en vinden zichzelf terug op de vierde plek in de rangschikking.

Fortuna-trainer Peter van Vossen keek de afgelopen week met de selectie terug op de verloren derby en vond ook dat de nederlaag geïnitieerd werd door een uiterst magere eerste helft. ,,De tweede helft was wel van een behoorlijk niveau en we kregen nog twee goede kansen op de aansluitingstreffer. Met name Jasper Waalkens had moeten scoren.”

Kansen
Tegen FC Eindhoven ziet Van Vossen volop kansen. ,,Het is een ploeg die wil voetballen en dat ligt ons wel. Ik verwacht een open wedstrijd en hopelijk kunnen we ons revancheren voor het verlies tegen Roda.”

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Fortuna-speler Niels Vets
Niels Vets blijft langer bij Fortuna Sittard
VOS neemt team uit competitie na mishandeling
VVV huurt Maksimenko van Brighton & Hove Albion
Melvin Platje naar VVV
Uit eigen keuken
1Limburg verkiezingen
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Groene Loper Bezoek Koning Willem-Alexander
Uitgelicht
De koning bezoekt de A2-tunnels in Maastricht

Op 29 maart brengt koning Willem-Alexander een bezoek aan de Groene Loper in Maastricht.
Volg 1Limburg en L1 voor alle informatie rondom dit bezoek.

Bekijk de rubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen