Overslaan en naar de inhoud gaan

Noodgedwongen verhuizing na miljoenenroof juwelier

Geplaatst opdonderdag 14 maart 2019 - 13:43

Juwelier Burger uit de Platielstraat in Maastricht gaat noodgedwongen verhuizen na de miljoenenroof eind vorig jaar.

Dit laat de eigenaar van de zaak aan L1 weten. Tijdens kerstnacht sloegen dieven toe door een ladder tegen de gevel te plaatsen en een ruitje in te tikken.

Fortuin
Vervolgens namen de dieven veel horloges mee die een fortuin waard zijn. De eigenaar gaat per mei verhuizen naar een veiliger onderkomen. Niet alleen de roof is een reden om te verhuizen, de juwelier laat weten ook uit zijn jasje te zijn gegroeid.

Rechercheur
Volgens de politie zijn er nog geen aanhoudingen verricht. "De afgelopen week heeft de rechercheur nog contact met ons gehad, maar ze zijn nog volop bezig. Maar het kan niet anders dat enkele unieke horloges nog ergens gaan opduiken."

Lees ook: Miljoenenroof juwelier: nog geen spoor van daders

De nieuwe locatie aan de Stationsstraat moet inbraakproof worden. De bekende juwelier met vooral veel horloges van Rolex heeft 18 jaar in het centrum van Maastricht gezeten.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen