Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Noodgedwongen verhuizing na miljoenenroof juwelier

Geplaatst opdonderdag 14 maart 2019 - 13:43

Juwelier Burger uit de Platielstraat in Maastricht gaat noodgedwongen verhuizen na de miljoenenroof eind vorig jaar.

Dit laat de eigenaar van de zaak aan L1 weten. Tijdens kerstnacht sloegen dieven toe door een ladder tegen de gevel te plaatsen en een ruitje in te tikken.

Fortuin
Vervolgens namen de dieven veel horloges mee die een fortuin waard zijn. De eigenaar gaat per mei verhuizen naar een veiliger onderkomen. Niet alleen de roof is een reden om te verhuizen, de juwelier laat weten ook uit zijn jasje te zijn gegroeid.

Rechercheur
Volgens de politie zijn er nog geen aanhoudingen verricht. "De afgelopen week heeft de rechercheur nog contact met ons gehad, maar ze zijn nog volop bezig. Maar het kan niet anders dat enkele unieke horloges nog ergens gaan opduiken."

Lees ook: Miljoenenroof juwelier: nog geen spoor van daders

De nieuwe locatie aan de Stationsstraat moet inbraakproof worden. De bekende juwelier met vooral veel horloges van Rolex heeft 18 jaar in het centrum van Maastricht gezeten.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen