Boeren willen klimaat-noodfonds

Het extreme weer van de afgelopen maanden pakt desastreus uit voor de Limburgse boeren.

ANP
'Aanmeldingen noodfonds mijnschade op één hand te tellen'

Minder dan vijf mensen hebben zich tot nu toe gemeld bij het noodfonds voor mijnwaterschade.

Oude mijn
CDA stelt vragen over mijnschade-weigering DSM

CDA-statenlid Max Ruiters wil opheldering over de weigering van DSM om mee te betalen aan het noodfonds voor schrijnende gevallen van mijnschade.

DSM weigert bijdrage aan noodfonds mijnschade

DSM betaalt niet mee aan het noodfonds van twee miljoen euro voor schrijnende gevallen van nieuwe mijnschade in Zuid-Limburg.

Oude mijn
'Noodfonds mijnschade moet al uitkeren'

De Limburgse Adviesraad Oud-Mijnwerkers maant provincie en gemeenten tot spoed als het gaat om compensatie voor schrijnende gevallen van mijnschade.

Noodfonds voor hulp gewonde dieren in Maastricht

Het stadsbestuur wil een noodfonds voor dieren in het leven roepen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!