Overslaan en naar de inhoud gaan

Non (102) viert volop Oktoberfeest in Geulle

Geplaatst opzaterdag 28 oktober 2017 - 11:45

Dat een Oktoberfeest niet alleen voor jonge mensen is, bewijst zuster Geertrudis. Zij is 102 lentes jong en vierde het festijn mee in zorgcentrum Ave Maria in Geulle.

Het zorgcentrum hield er de hele week Oktoberfeest.

Tiroler kienmiddag
Zo waren er elke dag liveoptredens van Duitstalige artiesten en kapellen. Ook vond er een heuse Tiroler kienmiddag plaats. Bij de festiviteiten waren niet alleen de bewoners welkom, maar ook de plaatselijke KBO en De Zonnebloem.

Harde muziek
Zuster Geertrudis klapte ondanks haar hoge leeftijd lekker mee. "Ik geniet met volle teugen als ik zie dat iedereen hier zoveel plezier heeft. Wat ik van de muziek vind? Die is altijd te hard voor mij. Maar de mensen vinden dat prettig."

Geen bier
Op het Oktoberfeest in Ave Maria vind je geen pullen met Weissbier en halve hanen. In plaats daarvan worden de ouderen verwend met liters koffie en een Berlinerbol. De lederhosen en dirndls waren eveneens voorbehouden aan het begeleidend personeel. "Maar op deze leeftijd voelt de huid al aan als leer", aldus een gevatte bewoner van Ave Maria.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen