Overslaan en naar de inhoud gaan

Nominaties voor Vrouw in de Media Award bekend

Geplaatst opwoensdag 22 januari 2020 - 10:55

Tien vrouwen maken kans op de regionale Vrouw in de Media Award. Kanshebbers zijn onder andere burgemeester Petra Dassen van Kerkrade, politiechef Ingrid Schäfer en tennisster Demi Schuurs.

Journalisten en publiek hebben de vrouwen voorgedragen.

Op de radar
De genomineerden waren als rolmodellen zichtbaar in de lokale en regionale media. Ook is gekeken naar vrouwen die wel in de landelijke of vakmedia komen, maar nog niet zo op de radar van de regionale media staan.

Burgemeesters
Per provincie zijn er tien geselecteerd. In Limburg gaat het om twee burgemeesters, te weten Christine van Basten van Beek en Petra Dassen-Housen van Kerkrade. Ook de Limburgse politiechef Ingrid Schäfer-Poels, en tennisster Demi Schuurs die opgroeide in Nieuwstadt kunnen de award grijpen. Ook Rianne Letschert, rector magnificus Universiteit Maastricht, kan haar prijzenkast uitbreiden met een award. Zij werd in 2019 al Topvrouw van Limburg.

Compleet
Verder zijn pedagoog Ingeborg Dijkstra uit Maastricht, directeur Lizbeth van den Boogaart van Fresh Park Venlo, de Ittervoortse Loes Heijmans, die zich hard maakt voor sensorvergoeding voor mede-diabetici, genomineerd. Frederique Kallen uit Noorbeek, oprichter Stichting Mama Alice, de Maastrichtse Toos Hofstede, communicatiestrateeg viaStory, Climate Reality Leader en #EarthAmbassador completeren de lijst.

Stemmen op een van de genomineerden kan tot en met donderdag 30 januari. Het publiek bepaalt met de uitgebrachte stem wie zich het beste en/of meest opvallend heeft geprofileerd in de media.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen