Overslaan en naar de inhoud gaan

Nominaties voor lokale omroepen Venlo en Maastricht

Geplaatst opdonderdag 29 april 2021 - 22:49

Omroep Venlo en RTV Maastricht zijn genomineerd voor de titel Omroep van het jaar 2021.

Dat heeft de stichting NLPO (Nederlandse Lokale Publieke Omroepen) bekendgemaakt.

Negen genomineerden
In totaal zijn negen lokale omroepen genomineerd. Behalve de twee Limburgse omroepen zijn dat Dtv Nieuws, OOG Groningen, OPEN Rotterdam, REGIO8, RTV NOF, Streekomroep ZuidWest en WOS. Criteria waar naar gekeken is, zijn het nieuwsaanbod op alle platforms van de omroepen, de programmering en samenwerking met andere omroepen.

Lokale Media Awards
Omroep Venlo, RTV Maastricht en de andere genomineerde omroepen moeten zich op 19 mei presenteren aan een vakjury, bestaande uit onder anderen voorzitter Lauren Verster (programmamaakster), Wilma Haan (adjunct-directeur NOS Nieuws), Ton Verlind (voormalig presentator Brandpunt) en Bart Jan Cune (nieuwslezer voor diverse media).

Op 11 juni wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de Lokale Media Awards.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen