Overslaan en naar de inhoud gaan

Nominatie beste familie-uitje voor park met illusies

Geplaatst opzaterdag 18 januari 2020 - 17:24

Attractiepark Mind Mystery in Horst is genomineerd voor de prijs Beste Family Entertainment Center 2019.

In het park zijn zo'n honderd illusies, zoals hologrammen, een interactief doolhof en een omgekeerd huis.

Eer
Mind Mystery opende in oktober 2018 de deuren. Petra Siebers, commercieel directeur laat aan Omroep Horst aan de Maas weten het een eer te vinden genomineerd te zijn, zeker omdat het park nieuw is. Volgens haar is het een 'bevestiging van het harde werken en van hun ideeën'.

Lees ook: Miljoeneninvestering: op de kop wonen in nieuw belevingspark

Familie-uitje
De Beste Family Entertainment Center 2019 award is bedacht door PleisureWorld NRIT en wordt uitgereikt aan de onderneming die het beste gevoel van een familie-uitje creëert. NRIT Media verzamelt en verspreidt vakinformatie binnen de vrijetijdssector.

Bezoekers
In het eerste jaar bezochten 60.000 mensen het belevingspark, zo meldt de lokale omroep. Siebers vertelt dat ze vanuit heel Nederland, Duitsland en België naar Horst komen voor een bezoekje. Het doel voor 2020 is om het park kwalitatief en logistiek te verbeteren om meer dan 100.000 bezoekers te kunnen trekken.

Huis op de kop
Het park heeft een verhaal bedacht rondom een uitvinder die een passie heeft voor illusies en zwaartekracht. Een zwaartekracht-experiment mislukte, waardoor een huis op zijn kop landde. Aan de hand van dit verhaal worden bezoekers door het nieuwe park geleid.

Naast Mind Mystery zijn Doloris' Meta Maze, Preston Palace, Hof van Saksen, Klok'uus en Zero 55 genomineerd. De award wordt op 11 februari uitgereikt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen