Overslaan en naar de inhoud gaan

Nominatie beste familie-uitje voor park met illusies

Geplaatst opzaterdag 18 januari 2020 - 17:24

Attractiepark Mind Mystery in Horst is genomineerd voor de prijs Beste Family Entertainment Center 2019.

In het park zijn zo'n honderd illusies, zoals hologrammen, een interactief doolhof en een omgekeerd huis.

Eer
Mind Mystery opende in oktober 2018 de deuren. Petra Siebers, commercieel directeur laat aan Omroep Horst aan de Maas weten het een eer te vinden genomineerd te zijn, zeker omdat het park nieuw is. Volgens haar is het een 'bevestiging van het harde werken en van hun ideeën'.

Lees ook: Miljoeneninvestering: op de kop wonen in nieuw belevingspark

Familie-uitje
De Beste Family Entertainment Center 2019 award is bedacht door PleisureWorld NRIT en wordt uitgereikt aan de onderneming die het beste gevoel van een familie-uitje creëert. NRIT Media verzamelt en verspreidt vakinformatie binnen de vrijetijdssector.

Bezoekers
In het eerste jaar bezochten 60.000 mensen het belevingspark, zo meldt de lokale omroep. Siebers vertelt dat ze vanuit heel Nederland, Duitsland en België naar Horst komen voor een bezoekje. Het doel voor 2020 is om het park kwalitatief en logistiek te verbeteren om meer dan 100.000 bezoekers te kunnen trekken.

Huis op de kop
Het park heeft een verhaal bedacht rondom een uitvinder die een passie heeft voor illusies en zwaartekracht. Een zwaartekracht-experiment mislukte, waardoor een huis op zijn kop landde. Aan de hand van dit verhaal worden bezoekers door het nieuwe park geleid.

Naast Mind Mystery zijn Doloris' Meta Maze, Preston Palace, Hof van Saksen, Klok'uus en Zero 55 genomineerd. De award wordt op 11 februari uitgereikt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen