Overslaan en naar de inhoud gaan

Nominatie beste familie-uitje voor park met illusies

Geplaatst opzaterdag 18 januari 2020 - 17:24

Attractiepark Mind Mystery in Horst is genomineerd voor de prijs Beste Family Entertainment Center 2019.

In het park zijn zo'n honderd illusies, zoals hologrammen, een interactief doolhof en een omgekeerd huis.

Eer
Mind Mystery opende in oktober 2018 de deuren. Petra Siebers, commercieel directeur laat aan Omroep Horst aan de Maas weten het een eer te vinden genomineerd te zijn, zeker omdat het park nieuw is. Volgens haar is het een 'bevestiging van het harde werken en van hun ideeën'.

Lees ook: Miljoeneninvestering: op de kop wonen in nieuw belevingspark

Familie-uitje
De Beste Family Entertainment Center 2019 award is bedacht door PleisureWorld NRIT en wordt uitgereikt aan de onderneming die het beste gevoel van een familie-uitje creëert. NRIT Media verzamelt en verspreidt vakinformatie binnen de vrijetijdssector.

Bezoekers
In het eerste jaar bezochten 60.000 mensen het belevingspark, zo meldt de lokale omroep. Siebers vertelt dat ze vanuit heel Nederland, Duitsland en België naar Horst komen voor een bezoekje. Het doel voor 2020 is om het park kwalitatief en logistiek te verbeteren om meer dan 100.000 bezoekers te kunnen trekken.

Huis op de kop
Het park heeft een verhaal bedacht rondom een uitvinder die een passie heeft voor illusies en zwaartekracht. Een zwaartekracht-experiment mislukte, waardoor een huis op zijn kop landde. Aan de hand van dit verhaal worden bezoekers door het nieuwe park geleid.

Naast Mind Mystery zijn Doloris' Meta Maze, Preston Palace, Hof van Saksen, Klok'uus en Zero 55 genomineerd. De award wordt op 11 februari uitgereikt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen