Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog veel vragen in zaak tegen Klaus Ross

Geplaatst opmaandag 12 december 2016 - 22:19

Er is nog altijd geen sluitend bewijs dat het door Klaus Ross toedienen van experimentele glucoseblokkers eind juli de dood van drie kankerpatiënten tot gevolg had.

Dat bevestigt het Duitse Openbaar Ministerie in Krefeld. Ross had een alternatieve kankerkliniek in Bracht, vlak over de grens bij Venlo,

Antwoord
Zelfs op de vraag óf Ross de zeer omstreden glucoseblokkers mocht gebruiken, is nog geen definitief antwoord gevonden. Bronnen rond het onderzoek melden dat de uitkomst best eens ‘ja’ zou kunnen zijn.

Als dat zo is, en er ook geen overtuigend bewijs komt dat Ross de fout in ging bij het toedienen van de preparaten, dan zou dat een grote klap betekenen voor nabestaanden. Zij houden Ross verantwoordelijk voor de dood van hun geliefden.

Lees hier alles over de zaak-Klaus Ross.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Doodsoorzaak patiënten Klaus Ross nog niet bekend
Oprichter van kankerkliniek is tegen opgraven van lichamen
'Onderzoek naar 63 Nederlanders en 6 Belgen in zaak-Ross'
'Patiënten kliniek Bracht overleden aan overdosis'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen