Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog veel vragen in zaak tegen Klaus Ross

Geplaatst opmaandag 12 december 2016 - 22:19

Er is nog altijd geen sluitend bewijs dat het door Klaus Ross toedienen van experimentele glucoseblokkers eind juli de dood van drie kankerpatiënten tot gevolg had.

Dat bevestigt het Duitse Openbaar Ministerie in Krefeld. Ross had een alternatieve kankerkliniek in Bracht, vlak over de grens bij Venlo,

Antwoord
Zelfs op de vraag óf Ross de zeer omstreden glucoseblokkers mocht gebruiken, is nog geen definitief antwoord gevonden. Bronnen rond het onderzoek melden dat de uitkomst best eens ‘ja’ zou kunnen zijn.

Als dat zo is, en er ook geen overtuigend bewijs komt dat Ross de fout in ging bij het toedienen van de preparaten, dan zou dat een grote klap betekenen voor nabestaanden. Zij houden Ross verantwoordelijk voor de dood van hun geliefden.

Lees hier alles over de zaak-Klaus Ross.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Doodsoorzaak patiënten Klaus Ross nog niet bekend
Oprichter van kankerkliniek is tegen opgraven van lichamen
'Onderzoek naar 63 Nederlanders en 6 Belgen in zaak-Ross'
'Patiënten kliniek Bracht overleden aan overdosis'
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen