Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog steeds hinder op spoor door storm

Geplaatst opmaandag 11 maart 2019 - 6:30

De problemen op het spoor in Limburg zijn nog niet voorbij na de storm van zondag. In Bunde blokkeerde een omgevallen boom tijdens de ochtendspits de spoorlijn tussen Maastricht en Sittard.

Rond 8:30 uur waren die problemen verholpen.

Venlo-Kaldenkerken
Ook in Noord-Limburg is de overlast door het weer nog niet voorbij. De trein tussen Venlo en Kaldenkerken rijdt maandagmorgen ook nog niet.
De NS meldt dat het tot het eind van de ochtend duurt eer de trein naar Duitsland weer rijdt. Oorzaak van de vertraging zijn herstelwerkzaamheden.

Stilgelegd
Zondagmiddag had het treinverkeer in Limburg veel last van de storm. Ten zuiden van Sittard werd het treinverkeer zelfs stilgelegd door spoorbeheerder ProRail, omdat door de harde wind er op verschillende plekken bomen over het spoor of tegen de bovenleiding waren gewaaid. Zowel de NS als Arriva zetten hun treinen stil.

Lees ook: Overlast op spoor en wegen, geen treinen in Zuid-Limburg

Ook in Midden- en Noord-Limburg had de storm de nodige gevolgen voor treinreizigers. Zowel tussen Weert en Eindhoven als tussen Venlo en Eindhoven werd een tijd niet gereden vanwege het weer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen