Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog meer topatleten aan de start bij Parelloop

Geplaatst opwoensdag 11 maart 2020 - 21:57

Het deelnemersveld van de Parelloop in Brunssum groeit.

Susan Krumins en Kim Dillen lieten de wedstrijd over 10 kilometer aanvankelijk links liggen, maar hebben zich alsnog bij de organisatie aangemeld voor de 32e editie van deze atletiekwedstrijd.

Krumins al zeker van Tokio
Krumins heeft een aardige erelijst en is al zeker van deelname aan de Olympische Spelen van Tokio na een zevende plaats op het WK in Doha. Dillen werd in 2019 tweede op het NK 10 kilometer in Schoorl. Beide toppers nemen het in Brunssum onder meer op tegen Maureen Koster en Britt Ummels. Koster schreef in 2018 de Parelloop haar naam, Ummels won onlangs 2 gouden medailles op het NK-indoor. Ook Nederlands crosskampioen Diane van Es is in Brunssum van de partij.

Sterk deelnemersveld
Ook bij de mannen verschijnt een sterk deelnemersveld aan de start. Naast nationaal recordhouder Richard Douma trekken ook Jesper van de Wielen ook Björn Koreman en Mike Foppen hun atletiekschoenen aan voor de wedstrijd over 10 kilometer. Zij zullen het moeten opnemen tegen de Belgen Isaac Kimeli en Robin Hendrix, maar ook tegen Roel Wijmenga, Ricardo Floris, Pim Lambregts en Mahadi Abdi Ali.

Organisatie volgt richtlijnen overheid
De Parelloop gaat vooralsnog gewoon door. De organisatie volgt de richtlijnen van de overheid en de veiligheidsdiensten met betrekking tot het coronavirus.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen