Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog meer pech voor Fortuna-fan: auto in brand

Geplaatst opzaterdag 23 februari 2019 - 22:56

De avond van een Fortuna Sittard-fan is er na de nederlaag tegen sc Heerenveen niet beter op geworden: zijn auto vatte op weg naar huis vlam.

De supporter zag rond 22.00 uur op de Kluis in Geleen opeens rook en vlammen uit het dashboard van zijn auto vandaan komen.

Niet meer te repareren
De oudere man, die het voertuig al 23 jaar in zijn bezit heeft, kon volgens een verslaggever veilig uit de auto komen en schakelde de brandweer in. Die bluste het vuur, maar liet de bestuurder weten dat de auto waarschijnlijk niet meer te repareren is.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen