Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog meer Blokker-winkels sluiten deuren in Limburg

Geplaatst opzondag 2 april 2017 - 12:23

Opnieuw sluiten filialen van Blokker in Limburg de deuren. In mei gaan in Maastricht twee winkels dicht. Het gaat om de vestigingen in de wijken Amby en Malberg.

De winkel aan de Ambyerstraat begint maandag met de opheffingsuitverkoop.

Zwaar weer
De afgelopen tijd zijn al verschillende winkels gesloten, omdat Blokker in de problemen zit. De keten in huishoudproducten heeft het financieel zwaar. Vorig jaar maakte Blokker bekend zo'n 450 winkels te gaan restylen. Het bedrijf wilde toen niet zeggen wat er met de overige Blokker-vestigingen zou gaan gebeuren.

Deuren dicht
De afgelopen jaren werden in Nederland al ruim 50 van de 596 filialen gesloten. volgens een poster op de deur van het filiaal in Amby gaat de winkel op 14 mei dicht. Eerder sloten in Limburg al vestigingen in onder meer Kerkrade, Hoensbroek, Heerlen en Maasbracht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Brede belangstelling voor Big Bazar'
Blokker vertrekt uit Kerkrade
Adviseur Blokker: 'Liever geen winkel in Limburg'
Leen Bakker
Blokker verkoopt Leen Bakker aan investeerder
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen