Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nog geen toernooizege voor Demi Schuurs in 2019

Geplaatst opzaterdag 16 februari 2019 - 16:31

Demi Schuurs heeft het vrouwendubbel van het WTA-toernooi in Doha niet kunnen winnen.

De 25-jarige tennisster uit Nieuwstadt en haar dubbelpartner Anna-Lena Groenefeld verloren in de eindstrijd in Qatar met 1-6, 6-1 en 6-10 van de zusjes Chan.

Enige punt
In de eerste set kwamen Hao-Ching en Latisha Chan met 0-1 voor, waarna Schuurs en haar partner gelijk maakten. Dat was ook het enige punt voor het Nederlands-Duitse tweetal in deze set. Zij verloren twee keer hun service en de Taiwanese zussen wonnen binnen 27 minuten de set met 1-6.

Doorstomen
In de tweede set openden Schuurs en Groenefeld de score, maar de zussen maakten gelijk. Daarna stoomden de Nieuwstadtse tennisster en haar uit Hannover afkomstige gelegenheidspartner door. Bij de stand 5-1 werd de wedstrijd geruime tijd onderbroken. Na de hervatting kwamen Chan en Chan terug tot 5-3 en maakten Schuurs en Groenefeld met 6-3 de set af.

De derde set moest de beslissing brengen en die viel met 6-10 in het voordeel van de Taiwanese zussen.

Verenigde Arabische Emiraten
Schuurs en Groenefeld beginnen dinsdag aan het volgende toernooi in de Verenigde Arabische Emiraten. Dan moeten zij het in Dubai in de 16e finale opnemen tegen de Roemeense Mihaela Buzarnescu en haar Poolse partner Alicja Rosolska.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen