Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog geen nieuws over Nederlandse slachtoffers Germanwings

Geplaatst opdinsdag 24 maart 2015 - 12:24

Er is nog geen exacte informatie over de inzittenden van het Duitse Germanwings-vliegtuig dat rond 11:00 uur neerstortte in de Franse Alpen.

Het toestel van de Duitse prijsvechter was onderweg van Barcelona naar Düsseldorf. Het gaat om een Airbus A320.

150 mensen aan boord
Volgens Germanwings waren er 150 mensen aan boord: 144 passagiers en zes bemanningsleden. Volgens de Franse president Hollande heeft waarschijnlijk niemand de crash overleefd.

50 kilometer van Venlo
Düsseldorf ligt op ongeveer 50 kilometer van de grens bij Venlo. Veel Limburgers maken gebruik van het Duitse vliegveld. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zoekt op dit moment uit of er ook Nederlanders aan boord waren.

Vrouw uit Deurne
Omroep Brabant meldt dat een vrouw van 20 uit Deurne tot de slachtoffers behoort. Maar dat is nog niet officieel bevestigd.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Stille tocht voor slachtoffer van vliegramp uit Deurne
Familie bevestigt dood vrouw uit Deurne bij crash
Heerlense komt om bij vliegtuigcrash Dominicaanse Republiek
Heerlense die omkwam bij vliegtuigcrash geïdentificeerd
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen