Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog geen duidelijkheid over huldiging Dumoulin

Geplaatst opdonderdag 18 augustus 2016 - 13:46

Er is nog geen duidelijkheid over de huldiging van Tom Dumoulin in Maastricht. Dit in tegenstelling tot wat woensdagavond op 1Limburg is gemeld.

De gemeente Maastricht laat weten dat er van een huldiging nog steeds geen sprake is. Wanneer die duidelijkheid er wel komt is nog niet duidelijk.

Huldiging
Eerder gaf de gemeente al aan dat de winnaar van een zilveren medaille op de Olympische Spelen alleen gehuldigd zou worden als hij dat zelf wil. Op die vraag is volgens een woordvoerder nog steeds geen antwoord. Het nieuws kwam tot 1Limburg via een man die volgens eigen zeggen sprak namens de Wielerfederatie Limburg (WFL).

Wielerfederatie
De man was niet meer bereikbaar. Een voormalig lid van de Wielerfederatie weet echter van niks en laat bovendien weten dat de federatie al ruim een jaar niet meer bestaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Huldiging Dumoulin in Maastricht alleen als hij dat wil
Geen huldiging voor Tom Dumoulin in Maastricht
Maastricht verwacht bomvolle roze markt bij huldiging
Burgemeester Penn: 'Huldiging Dumoulin wordt topfeest'
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen