Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog geen duidelijkheid over huldiging Dumoulin

Geplaatst opdonderdag 18 augustus 2016 - 13:46

Er is nog geen duidelijkheid over de huldiging van Tom Dumoulin in Maastricht. Dit in tegenstelling tot wat woensdagavond op 1Limburg is gemeld.

De gemeente Maastricht laat weten dat er van een huldiging nog steeds geen sprake is. Wanneer die duidelijkheid er wel komt is nog niet duidelijk.

Huldiging
Eerder gaf de gemeente al aan dat de winnaar van een zilveren medaille op de Olympische Spelen alleen gehuldigd zou worden als hij dat zelf wil. Op die vraag is volgens een woordvoerder nog steeds geen antwoord. Het nieuws kwam tot 1Limburg via een man die volgens eigen zeggen sprak namens de Wielerfederatie Limburg (WFL).

Wielerfederatie
De man was niet meer bereikbaar. Een voormalig lid van de Wielerfederatie weet echter van niks en laat bovendien weten dat de federatie al ruim een jaar niet meer bestaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Huldiging Dumoulin in Maastricht alleen als hij dat wil
Geen huldiging voor Tom Dumoulin in Maastricht
Maastricht verwacht bomvolle roze markt bij huldiging
Burgemeester Penn: 'Huldiging Dumoulin wordt topfeest'
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen