Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog enkel vragen over Steinerbos

Geplaatst opwoensdag 17 december 2014 - 8:03

Ook na het gesprek tussen de directie van de BV Steinerbos en het college van Stein over de begroting van het recreatiepark, afgelopen maandag, blijven beide partijen zich in stilzwijgen hullen.

Directeur Roy Kepser wil zich houden aan de afspraak daarover geen inhoudelijke mededelingen te doen, behalve dat het beraad positief is verlopen. Maar zelfs dat gaat verantwoordelijk wethouder Ron van Leuken (DOS) te ver: "Ik kan dit bevestigen noch ontkennen."

Geschil
Partijen hebben een geschil over het begrotingstekort, dat van de gemeente maximaal 981.000 euro mag zijn maar in Kepsers begroting tonnen hoger uitvalt. Van Leuken zegt dat het college als aandeelhouder in januari het overleg met de directie voortzet. Dit betekent dat de BV bij aanvang van 2015 nog geen goedgekeurde begroting heeft.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Steinerbos heeft extra krediet nodig
Stein schorst de baas van het Steinerbos
Personeel Steinerbos teleurgesteld over vertrek directeur
Directeur Steinerbos in Stein weg, reden blijft geheim
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen