Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog enkel vragen over Steinerbos

Geplaatst opwoensdag 17 december 2014 - 8:03

Ook na het gesprek tussen de directie van de BV Steinerbos en het college van Stein over de begroting van het recreatiepark, afgelopen maandag, blijven beide partijen zich in stilzwijgen hullen.

Directeur Roy Kepser wil zich houden aan de afspraak daarover geen inhoudelijke mededelingen te doen, behalve dat het beraad positief is verlopen. Maar zelfs dat gaat verantwoordelijk wethouder Ron van Leuken (DOS) te ver: "Ik kan dit bevestigen noch ontkennen."

Geschil
Partijen hebben een geschil over het begrotingstekort, dat van de gemeente maximaal 981.000 euro mag zijn maar in Kepsers begroting tonnen hoger uitvalt. Van Leuken zegt dat het college als aandeelhouder in januari het overleg met de directie voortzet. Dit betekent dat de BV bij aanvang van 2015 nog geen goedgekeurde begroting heeft.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Steinerbos heeft extra krediet nodig
Stein schorst de baas van het Steinerbos
Directeur Steinerbos in Stein weg, reden blijft geheim
Personeel Steinerbos teleurgesteld over vertrek directeur
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen