Overslaan en naar de inhoud gaan

NOFX keert terug naar Jera On Air

Geplaatst opvrijdag 13 december 2019 - 7:22

Punk- en hardcorefestival Jera On Air heeft opnieuw punkband NOFX weten te strikken.

De Californische band onder leiding van Fat Mike stond vorig jaar het eerst op het podium in Ysselsteyn, en verzorgde toen meteen een legendarisch optreden door samen met lokale fanfare De Peelklank het 18 minuten durende punknummer The Decline te spelen.

Lees ook: Lokale muziekvereniging sluit Jera On Air af aan zijde NOFX


Killswitch Engage
NOFX wordt de headliner op de slotdag van het festival op zaterdag 27 juni. Op die dag spelen ook onder meer Killswitch Engage, August Burns Red en Ty Art is Murder.

Meshuggah
Vrijdag-headliner The Offspring werd eerder al aangekondigd. Op dezelfde dag spelen ook onder meer Meshuggah, Of Mice & Men, Northline en Belvedere. Voor openingsdag donderdag is vooralsnog alleen hardcoreband Being As An Ocean geboekt.

Lees ook: The Offspring eerste headliner Jera On Air

In totaal heeft het Ysselsteynse festival nu 23 bands gepland voor het festival dat op 25, 26 en 27 juni wordt gehouden.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen