Overslaan en naar de inhoud gaan

NOFX keert terug naar Jera On Air

Geplaatst opvrijdag 13 december 2019 - 7:22

Punk- en hardcorefestival Jera On Air heeft opnieuw punkband NOFX weten te strikken.

De Californische band onder leiding van Fat Mike stond vorig jaar het eerst op het podium in Ysselsteyn, en verzorgde toen meteen een legendarisch optreden door samen met lokale fanfare De Peelklank het 18 minuten durende punknummer The Decline te spelen.

Lees ook: Lokale muziekvereniging sluit Jera On Air af aan zijde NOFX


Killswitch Engage
NOFX wordt de headliner op de slotdag van het festival op zaterdag 27 juni. Op die dag spelen ook onder meer Killswitch Engage, August Burns Red en Ty Art is Murder.

Meshuggah
Vrijdag-headliner The Offspring werd eerder al aangekondigd. Op dezelfde dag spelen ook onder meer Meshuggah, Of Mice & Men, Northline en Belvedere. Voor openingsdag donderdag is vooralsnog alleen hardcoreband Being As An Ocean geboekt.

Lees ook: The Offspring eerste headliner Jera On Air

In totaal heeft het Ysselsteynse festival nu 23 bands gepland voor het festival dat op 25, 26 en 27 juni wordt gehouden.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen