Brand Budel NL-Alert (17 apr 2020)

Brand in Brabant: inwoners regio Weert ontvangen NL-Alert

Vanwege een grote brand in het Noord-Brabantse Budel-Schoot hebben inwoners van de regio Weert vrijdagavond een NL-Alert ontvangen.

Noodmelding coronavirus corona NL-alert (22 mrt 2020)
Noodmelding: 'Volg instructies Rijksoverheid op'

De overheid heeft zondagochtend een zeldzame NL-Alert verstuurd naar mobiele telefoons van zeker 13 miljoen Nederlanders.

NL-Alert
Miljoenen mensen krijgen testbericht NL-Alert

Ongeveer 12 miljoen mensen in Nederland ontvangen maandag een waarschuwingsbericht van de overheid op hun smartphone. Het is een testbericht voor NL-Alert.

Sirene, alarm, luchtalarm
Luchtalarm voorlopig nog overal te horen

Het luchtalarm dat iedere eerste maandag van de maand te horen is, blijft voorlopig.

Burgemeester: Communicatie rond gaslek Chemelot kon beter

Burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen heeft de nodige verbeterpunten gesignaleerd naar aanleiding van de communicatie rond het gaslek zaterdag bij chemisch bedrijventerrein Chemelot in Geleen.

Sirene van luchtalarm niet te horen in omgeving Heerlen

Uit de omgeving van Heerlen komen maandagmiddag verschillende meldingen dat de sirene van het luchtalarm om 12:00 uur niet is afgegaan.

Opgelet: maandag controlebericht NL-Alert

Geen paniek, op maandag 3 juli zendt de overheid om 12.00 uur een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten