Overslaan en naar de inhoud gaan

N'Koyi verlaat MVV voor Thais avontuur

Geplaatst opdinsdag 20 juni 2017 - 12:19

Spits Patrick N'Koyi laat MVV achter zich en vertrekt naar Thailand.

N'Koyi trekt transfervrij naar Sukhothai FC, een club die uitkomt in de hoogste divisie van Thailand.

Avontuur
De geboren Congolees had laten weten nog een keer een avontuur aan te willen gaan. Dat heeft hij nu te pakken. "Hij is inderdaad op het vliegtuig naar Thailand gestapt, of hij al heeft getekend weet ik niet", laat MVV-trainer Ron Elsen weten. N'Koyi speelde 26 wedstrijden voor de Maastrichtse club. Daarin scoorde hij acht keer.

Fortuna Sittard
Zijn grootste successen vierde de spits bij een andere Limburgse club: Fortuna Sittard. Namens de Sittardenaren scoorde hij 28 keer in 65 wedstrijden. Na een korte onderbreking in Roemenië keerde hij bij MVV weer terug in Nederland.

Defensie
Ondertussen heeft MVV lichte zorgen in de achterhoede, nu Nick Kuipers naar ADO Den Haag trekt en Shermar Martina geblesseerd is. "Nick vertrekt, dat is zeker. Wij kijken dan ook serieus naar verdedigende versterking", zegt Elsen. Hij wil echter niet ingaan op de naam van Fortuna Sittard-aanvoerder Ferry de Regt. "Want we reageren nooit op geruchten."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

MVV haalt oud-Fortuna-spits N'Koyi binnen
MVV legt voetbaltweeling Martina vast
MVV heeft broertjes terug voor cruciaal tweeluik
Shermar Martina MVV
Rouwende voetballers Curaçao spelen gelijk tegen Haïti
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen