Overslaan en naar de inhoud gaan

NK Paratriathlon bij derde editie Roermond City Triathlon

Geplaatst opzondag 28 maart 2021 - 14:59

De derde editie van de Roermond City Triathlon (RTC) wordt uitgebreid met het Nederlands kampioenschap Paratriathlon voor sporters met een visuele of fysieke beperking.

Dat laat de organisatie weten.

Nieuw
De derde editie staat 18 en 19 september op de agenda. Verdeeld over deze dagen kunnen zo'n 1500 atleten deelnemen aan de onderdelen, zoals jeugd, sprint en de olympische afstand. Nieuw op het programma is het NK Paratriathlon. De tweede dag vinden de teamcompetities in de eredivisie, de derde en vierde divisie plaats.

Coronaproof
Vorig jaar deden ondanks de coronacrisis ruim 750 atleten mee aan de RCT. De maatregelen die destijds zijn getroffen, zijn volgens de organisatie ook het uitgangspunt voor dit jaar. Zo worden er routes aangegeven op het terrein zodat de anderhalvemeterregel kan worden gehandhaafd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen