Overslaan en naar de inhoud gaan

NK Mountainbike en Kleeberg Challenge geannuleerd

Geplaatst opwoensdag 14 oktober 2020 - 11:32

Het regent annuleringen na de persconferentie van Rutte dinsdagavond. Zo hebben de organisaties van het NK Mountainbike en de Kleeberg Cross de stekker uit het evenement getrokken.

De Bart Brentjens Challenge, tevens decor van het NK Mountainbike Marathon, wordt in 2020 niet verreden. Het evenement met de start in Eijsden, zou op zondag 8 november gehouden worden.

Teleurstelling
Voor de organisatie van de Kleeberg Cross is het helemaal teleurstellend. Het parcours in Mechelen was al helemaal uitgezet door vrijwilligers. De cross zou dit weekend gehouden worden. Organisator Robert Loozen: "Het wordt onmogelijk om nu een cross te organiseren. Het is een moeilijke maar niet te voorkomen beslissing. De vergunning zal worden ingetrokken."

Realiteit
Ook de organisatie van de Bart Brentjens Challenge is teleurgesteld. Dat laat de organisatie weten in een persbericht. "De stand van zaken wat betreft de Covid-19-pandemie en de huidige maatregelen, maken het onmogelijk het evenement te organiseren. Hoewel de organisatie er alles aan gedaan heeft dat in haar macht ligt het evenement te organiseren, heeft de realiteit de realiteit de organisatie ingehaald."

Beide evenementen gaan naar 2021.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen