Overslaan en naar de inhoud gaan

NK Mountainbike bij 1Limburg

Geplaatst opzondag 21 juli 2019 - 14:45

Zondag is op het Watersley Sports & Talent Park in Sittard het NK Mountainbike verreden.

1Limburg verzorgde via een livestream een rechtstreeks verslag van de strijd bij de Vrouwen-Elite en de Mannen-Elite in de cross-country-discipline.

Dames
De dames waren om 11:30 uur aan de beurt op het parcours dat mede is ontworpen door Olympisch winnaar en tienvoudig nationaal kampioen Bart Brentjens. Anne Terpstra won vijf van de laatste zes NK's, waaronder in 2018, en is daardoor titelverdediger in Sittard. Het zilver ging in 2018 naar de wereldkampioene op de weg, Anna van der Breggen, terwijl het brons voor Annemarie Worst was.

Heren
Bij de heren klonk om 15:00 uur het startschot. Mathieu van der Poel was in 2018 de sterkste bij het NK, maar de man die eerder dit jaar op fenomenale wijze de Amstel Gold Race op zijn naam schreef kondigde aan dat hij zijn mountainbiketitel niet komt verdedigen. Hans Becking en Michiel van der Heijden completeerden vorig jaar het podium.

Bekijk je dit artikel via de 1Limburg-app? Klik dan hier voor de livestream

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen