milan vader

Milan Vader wil titel prolongeren op eigen terrein

Mountainbiker Milan Vader kent het NK-parcours op zijn duimpje. Het NK wordt namelijk op het Sittardse Watersley gehouden, het trainingsgebied van Vader.

squash stock sport
Squasher Rick Penders naar halve finale NK

De Maastrichtse squasher Rick Penders is op de Nederlandse kampioenschappen doorgedrongen tot de halve finale.

NK Turnen Sittard (17 nov 2019)
Video: Talentvolle turners in actie tijdens NK Sittard

De beste talenten van Nederland kwamen dit weekend in actie op het NK voor clubteams in Sittard. De Stadssporthal was omgetoverd tot turnhal. De turners van Swentibold speelden een thuiswedstrijd.

H-boot, NED 90 Team Hans Peulen/Heynen/Vrancken. Maas en Roer (12 okt 2019)
Team Hans Peulen wint Open NK in Roermond

Hans Peulen uit Neer heeft het Open Nederlands kampioenschap voor H-boten, dat op de Maasplassen in Roermond wordt gevaren, gewonnen.

NK Pool Lynn Pijpers Tamara Peeters-Rademakers biljaart poolen (7 okt 2019)
Vijf plakken voor Limburgse pooldames op NK

Lynn Pijpers uit Sittard en Tamara Peeters-Rademakers uit Geleen hebben op het Nederlands Kampioenschap Pool in Tiel vier keer goud en één keer brons behaald.

Triatlon
Zilver voor triatlete Sarissa de Vries op NK

Sarissa de Vries uit Maastricht is zaterdag tweede geworden op het NK lange afstand.

Nationale titels voor Stan van Eijk en Eline Houterman

Stan van Eijk is in Hulsberg opnieuw Nederlands kampioen geworden bij de tweespannen. Eline Houterman pakte de titel bij het enkelspan.

Unitas atleten in de prijzen tijdens NK atletiek

Britt Ummels is in Den Haag Nederlands kampioen op de achthonderd meter geworden.

Biljarttitel eredivisie voor Christiani en teamgenoten

Dave Christiani is met het biljartteam L&B Ledermode kampioen geworden in de eredivisie driebanden.

Limburgse croupier grijpt naast Nederlandse titel

Dealer zijn in een casino lijkt misschien een makkelijk vak. Dealers, of croupiers, moeten allerlei spellen kennen, zoals roulette, poker en black jack.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten