Limburgse croupier grijpt naast Nederlandse titel

Dealer zijn in een casino lijkt misschien een makkelijk vak. Dealers, of croupiers, moeten allerlei spellen kennen, zoals roulette, poker en black jack.

Bijltjesdag: géén Limburgse tafeltennissers naar finale NK

Geen van de Limburgse deelnemers aan het NK Tafeltennis 2019 is doorgedrongen tot de finales.

Sittards talent is allerjongste op NK atletiek

De allerjongste deelneemster op het Nederlands kampioenschap atletiek in Apeldoorn is de Sittardse Nina Borger. Ze is pas vijftien jaar oud en deed mee bij het hoogspringen.

NK legpuzzelen: 'Puzzelen is het nieuwe mindfullness'

Voor het eerst was er een voorronde voor het NK legpuzzelen in Limburg. 164 fanatieke puzzelaars kwamen gisteren naar Meterik om zo snel mogelijk een puzzel van 1000 stukjes op te lossen.

NK golfbiljart is Limburgs feestje

De beste golfbiljarters van ons land verzamelden zich in Wessem voor het Nederlands kampioenschap golfbiljarten. Een goede golfbiljarter hoeft niet te kunnen golfen, maar biljarten des te meer.

Unieke prestaties van judoka's uit Pey op NK

Op de eerste dag van de Nederlandse kampioenschappen voor senioren hebben Limburgse judoka's voor een unieke prestatie gezorgd. Drie deelnemers van JC Hercules uit Pey werden eerste, tweede en derde in de klasse tot 60 kilo.

Maastrichtse IronMan wordt Nederlands kampioenschap

De IronMan in Maastricht geldt de komende twee edities ook als het Nederlands kampioenschap.

Kanovaarster Haaze wint tiende titel op 1000 meter

Kanovaarster Eef Haaze uit Ohé en Laak heeft bij het NK kano de titel op de 1000 meter in de eenpersoons kajak gewonnen.

Tom Dumoulin geen ochtendmens en baalt van vroeg EK

Tom Dumoulin ergert zich behoorlijk aan het vroege aanvangstijdstip van het Nederlands kampioenschap.

Maagklachten vergallen NK voor wielrenner Floris Gerts

Floris Gerts gaat zaterdag niet van start op het Nederlands kampioenschap op de weg. De 24-jarige renner uit Maastricht kampt met maagklachten.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto