Overslaan en naar de inhoud gaan

Nipte zege voor Bevo tegen Volendam

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 17:56

De handballers van Herpertz Bevo hebben in de BeNe-League met 28-27 van en in Volendam gewonnen. De beslissende treffer viel in de slotseconden.

Bevo begon in Volendam niet al te best aan de wedstrijd en keek na tien minuten tegen een 8-3 achterstand aan. De mannen uit Panningen vochten terug en kwamen acht minuten voor het einde van de eerst helft met 10-10 gelijk. Daarna scoorden beide teams om en om. Bevo kwam vlak voor rust voor het eerst op voorsprong: 13-12.

Winnende treffer
In de beginfase van het tweede deel van de wedstrijd ging de stand aanvankelijk nog gelijk, maar na een kwartier sloeg Bevo een gat van drie treffers. Volendam vocht terug en slaagde erin weer op gelijke hoogte te komen. Kort voor het verstrijken van de tijd wist Bevo de winnende treffer te scoren.

Derde in eredivisie
Bevo staat na deze overwinning derde in de BeNe-League en heeft na elf wedstrijden een punt achterstand op OCI Lions. De Sittardenaren hebben 18 punten, evenveel als koploper Bocholt. De Belgen hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen