Overslaan en naar de inhoud gaan

Nipte zege voor Bevo tegen Volendam

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 17:56

De handballers van Herpertz Bevo hebben in de BeNe-League met 28-27 van en in Volendam gewonnen. De beslissende treffer viel in de slotseconden.

Bevo begon in Volendam niet al te best aan de wedstrijd en keek na tien minuten tegen een 8-3 achterstand aan. De mannen uit Panningen vochten terug en kwamen acht minuten voor het einde van de eerst helft met 10-10 gelijk. Daarna scoorden beide teams om en om. Bevo kwam vlak voor rust voor het eerst op voorsprong: 13-12.

Winnende treffer
In de beginfase van het tweede deel van de wedstrijd ging de stand aanvankelijk nog gelijk, maar na een kwartier sloeg Bevo een gat van drie treffers. Volendam vocht terug en slaagde erin weer op gelijke hoogte te komen. Kort voor het verstrijken van de tijd wist Bevo de winnende treffer te scoren.

Derde in eredivisie
Bevo staat na deze overwinning derde in de BeNe-League en heeft na elf wedstrijden een punt achterstand op OCI Lions. De Sittardenaren hebben 18 punten, evenveel als koploper Bocholt. De Belgen hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen