Overslaan en naar de inhoud gaan

Nipte zege voor Bevo tegen Volendam

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 17:56

De handballers van Herpertz Bevo hebben in de BeNe-League met 28-27 van en in Volendam gewonnen. De beslissende treffer viel in de slotseconden.

Bevo begon in Volendam niet al te best aan de wedstrijd en keek na tien minuten tegen een 8-3 achterstand aan. De mannen uit Panningen vochten terug en kwamen acht minuten voor het einde van de eerst helft met 10-10 gelijk. Daarna scoorden beide teams om en om. Bevo kwam vlak voor rust voor het eerst op voorsprong: 13-12.

Winnende treffer
In de beginfase van het tweede deel van de wedstrijd ging de stand aanvankelijk nog gelijk, maar na een kwartier sloeg Bevo een gat van drie treffers. Volendam vocht terug en slaagde erin weer op gelijke hoogte te komen. Kort voor het verstrijken van de tijd wist Bevo de winnende treffer te scoren.

Derde in eredivisie
Bevo staat na deze overwinning derde in de BeNe-League en heeft na elf wedstrijden een punt achterstand op OCI Lions. De Sittardenaren hebben 18 punten, evenveel als koploper Bocholt. De Belgen hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen