Quick-Step met meerdere klasbakken naar Amstel Gold Race

Quick-Step Floors verschijnt zondag met meerdere troeven aan de start van de Amstel Gold Race. Philippe Gilbert, Julien Alaphilippe en Niki Terpstra staan namens de formatie op de startlijst.

Broertjes Terpstra hebben nu allebei Limburgse overwinning

Zijn broer werd in 2012 ín Limburg Nederlands kampioen wielrennen. Nu, 5 jaar later pakt ook Mike Terpstra zijn eerste Limburgse overwinning.

Veel topsprinters aan start van Ster ZLM Toer

Veel topsprinters staan aan de start van de wielerkoers Ster ZLM Toer. Onder andere Duits kampioen André Greipel, Marcel Kittel en Dylan Groenwegen hebben hun deelname bevestigd.

Niki Terpstra grijpt overwinning in Eneco Tour

De Nederlandse wielrenner Niki Terpstra heeft zondag de Eneco Tour op zijn naam geschreven.

Wielerfans zien Luxemburger aan voor Niki Terpstra

De Luxemburgse wielrenner Bob Jungels kreeg zondag tijdens de Amstel Gold Race tot zijn eigen verrassing opvallend veel steunbetuigingen.

Terpstra is het niet eens met keuze voor Dumoulin

"Ik ben verrast. Ik dacht dat het wel voldoende was wat ik dit jaar heb laten zien." Dat zei Niki Terpstra maandag nadat Tom Dumoulin werd uitgeroepen tot wielrenner van het jaar.

Tom Dumoulin gekozen tot wielrenner van het jaar

Tom Dumoulin is gekozen tot wielrenner van het jaar. De uitverkiezing was maandagavond in Den Bosch op het wielergala.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto