Niki Mäenpää van VVV-Venlo naar Brighton

Niki Mäenpää staat het komende seizoen onder contract bij Brighton & Hove Albion.

Niki Mäenpää: 'In gesprek met Brighton’

Naast FC Utrecht staat VVV-doelman Niki Mäenpäa ook nadrukkelijk in de belangstelling van het Engelse Brighton & Hove Albion.

VVV-doelman Mäenpää in beeld bij FC Utrecht

Eredivisionist FC Utrecht heeft belangstelling voor VVV-doelman Niki Mäenpää. De Fins international kon bijtekenen in De Koel, maar liet al snel weten te willen vertrekken.

VVV ontsnapt in extremis tegen Sparta

Met het seizoen op het spel heeft VVV vrijdagavond door een treffer in de laatste minuut uitzicht gehouden op deelname aan de play-offs.

Zieke Mäenpää kan spelen

VVV-doelman Niki Maëenpää heeft de afgelopen twee dagen niet meegetraind vanwege de griep.

Na Mäenpää ook VVV-doelman Wintjens in beeld bij PSV

PSV lijkt vastbesloten om een doelman van VVV aan te trekken voor de vacante functie van derde keeper.

VVV-doelman Mäenpää wijst Excelsior en PSV de deur

Niki Mäenpää staat ook het komende half jaar bij VVV onder de lat. De Finse doelman heeft aanbiedingen van Excelsior en PSV naast zich neergelegd.

Aziz Khalouta bezorgt VVV zege in Enschede

VVV heeft maandagavond de tweede uitzege van het seizoen behaald. In een nagenoeg lege Grolsch Veste in Enschede bonden de Venlonaren Jong FC Twente aan de zegekar.

VVV-doelman Mäenpää blijft toch in Venlo

VVV-doelman Niki Mäenpää maakt toch het seizoen af in Venlo. Dat liet coach Maurice Steijn woensdagavond weten na het gewonnen oefenduel (2-1) tegen JVC Cuijk.

VVV hoopt Niki Mäenpää te verkopen in winterstop

VVV hoopt in de winterstop doelman Niki Mäenpää te verkopen. Dat zegt voorzitter Hai Berden in het voorzittersdiner op L1 Radio.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto