Niki Mäenpää van VVV-Venlo naar Brighton

Niki Mäenpää staat het komende seizoen onder contract bij Brighton & Hove Albion.

Niki Mäenpää: 'In gesprek met Brighton’

Naast FC Utrecht staat VVV-doelman Niki Mäenpäa ook nadrukkelijk in de belangstelling van het Engelse Brighton & Hove Albion.

VVV-doelman Mäenpää in beeld bij FC Utrecht

Eredivisionist FC Utrecht heeft belangstelling voor VVV-doelman Niki Mäenpää. De Fins international kon bijtekenen in De Koel, maar liet al snel weten te willen vertrekken.

VVV ontsnapt in extremis tegen Sparta

Met het seizoen op het spel heeft VVV vrijdagavond door een treffer in de laatste minuut uitzicht gehouden op deelname aan de play-offs.

Zieke Mäenpää kan spelen

VVV-doelman Niki Maëenpää heeft de afgelopen twee dagen niet meegetraind vanwege de griep.

Na Mäenpää ook VVV-doelman Wintjens in beeld bij PSV

PSV lijkt vastbesloten om een doelman van VVV aan te trekken voor de vacante functie van derde keeper.

VVV-doelman Mäenpää wijst Excelsior en PSV de deur

Niki Mäenpää staat ook het komende half jaar bij VVV onder de lat. De Finse doelman heeft aanbiedingen van Excelsior en PSV naast zich neergelegd.

Aziz Khalouta bezorgt VVV zege in Enschede

VVV heeft maandagavond de tweede uitzege van het seizoen behaald. In een nagenoeg lege Grolsch Veste in Enschede bonden de Venlonaren Jong FC Twente aan de zegekar.

VVV-doelman Mäenpää blijft toch in Venlo

VVV-doelman Niki Mäenpää maakt toch het seizoen af in Venlo. Dat liet coach Maurice Steijn woensdagavond weten na het gewonnen oefenduel (2-1) tegen JVC Cuijk.

VVV hoopt Niki Mäenpää te verkopen in winterstop

VVV hoopt in de winterstop doelman Niki Mäenpää te verkopen. Dat zegt voorzitter Hai Berden in het voorzittersdiner op L1 Radio.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda