stock politie politieauto

Nep-zorgmedewerkers opgepakt voor oplichting

In Nijmegen zijn zaterdag vier verdachten opgepakt op verdenking van oplichting in Maastricht. Het viertal had ten minste drie keer toegeslagen waarbij zeker één keer iets is buitgemaakt.

ANP-375405991
Geen loting nodig voor deelname Nijmeegse Vierdaagse

Wandelaars die deze zomer willen meelopen met de 104e Vierdaagse in Nijmegen hoeven voor het eerst in vele jaren niet te loten voor een startbewijs, als het evenement doorgaat.

ANP-375460267
Nijmeegse Vierdaagse wacht nog met besluit over afgelasten

De organisatie van de 104e Vierdaagse in Nijmegen bekijkt van dag tot dag of het massale wandelevenement in de derde week van juli kan doorgaan.

politiewagen politieauto politie stock
Limburgse spookrijder opgepakt na dollemansrit

Een 30-jarige automobilist uit Gennep is woensdagmiddag opgepakt nadat hij halsbrekende toeren had uitgehaald in Malden en Nijmegen.

drugslab Weert - 28 nov 2019
Drugsloods Weert was fabriek voor amfetamine

Bij de drugsloods die donderdagochtend na een explosie in brand is gevlogen, werd amfetamine geproduceerd.

drugslab Weert - 28 nov 2019
Toegang Eerste Hulp kort dicht door drugslabgewonden

Toegangsdeuren van de Spoedeisende Hulp van het Radboudumc-ziekenhuis in Nijmegen zijn donderdagmiddag korte tijd dicht geweest nadat er twee mannen waren binnengebracht die waarschijnlijk gewond waren geraakt bij een drugslab in Weert.

stock file verkeer
Verkeer in en rond Nijmegen loopt vast

In en rond Nijmegen loopt het autoverkeer vast door de intocht van de Vierdaagse en vakantieverkeer.

iStock-1063703600
Nijmegen klaar voor intocht Vierdaagse

Nijmegen is klaar voor de feestelijke intocht van de 41.580 deelnemers aan de 103e Vierdaagse.

Gouverneur Theo Bovens Vierdaagse (18 jul 2019)
Gouverneur moedigt Vierdaagselopers aan in Gennep

Gouverneur Theo Bovens moest donderdag vroeg zijn bed uit om de deelnemers aan de Vierdaagse aan te moedigen.

Nijmeegse Vierdaagse van start met 44.702 wandelaars

Met 44.702 lopers is de 103e editie van de Vierdaagse dinsdagochtend om 04:00 uur van start gegaan. De eerste etappe van het wandelevenement voert richting Arnhem door de Betuwe.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten