Overslaan en naar de inhoud gaan

Nijmeegse Vierdaagse treft maatregelen tegen Pokémonjagers

Geplaatst opdonderdag 14 juli 2016 - 18:40

De organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse heeft speciale verkeersborden laten maken om problemen met Pokémon Go-spelers te voorkomen

De speciaal ontworpen verkeersborden komen op veertig belangrijke kruispunten en oversteekplaatsen in het centrum van Nijmegen. Dat meldt RTL Nieuws donderdag.

Hinder
Aan de honderdste Vierdaagse lopen 2205 Limburgers mee. Zij komen dus regelmatig de Pokémon-borden en Pokémonjagers tegen. De borden moeten ervoor zorgen dat wandelaars, feestvierders, automobilisten en Pokémon Go-spelers elkaar niet voor de voeten lopen.

Benieuwd wat Pokémon Go nu precies is? Dat vind je hier.

Politie
Pokémon GO-spelers bezorgden agenten aardig wat overuren de laatste dagen. In Voerendaal liepen Pokémon-jagers dwars door omheiningen heen. In Hattem liepen ze over het spoor en in Amersfoort zelfs over de snelweg.

Lees ook: Politie Maastricht roept hulp in van Pokémon GO-spelers

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Pokémon-borden van Vierdaagse allemaal gestolen
2205 wandelaars uit Limburg lopen honderdste Vierdaagse
Vierdaagse: geen aanwijzingen dat er iets kan gebeuren
Nog 361 dagen tot honderdste Nijmeegse Vierdaagse
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen