Overvolle agenda voor publieksfavoriet Van Lieshout & Arts

Van Lieshout & Arts op hun Vastelaovestournee. © L1 (Peter Beeker)
Door de wol geverfde Limburgse vastelaovesartiesten weten niet beter maar voor het kersverse succes duo Van Lieshout & Arts uit Venray is de overvolle agenda een unieke beleving deze dagen.
Met maar liefst 16 optredens op één dag treffen we de heren op een goed moment. Eigenlijk is dit een 'normale werkdag' tijdens de vastelaovend. Rob Arts van het Venrayse duo: "Ik vind het eigenlijk gewoon leuk om met Rob een liedje te zingen. Dat we dit meemaken is bizar natuurlijk."

Volgepropt

Rob van Lieshout en Rob Arts werden vierde op het LVK. Hun nummer "Ik Wooj Nie Gaon" was publieksfavoriet. Het Provinciale Vastelaovesleedjes Konkoer CMC ALAIF in Heel wisten ze te winnen. Hun agenda tijdens de vastelaovesdagen werd daarmee voor de allereerste keer volgepropt met optredens door de hele provincie. Rob van Lieshout: "We hebben denk ik 50 keer 'nee' verkocht want op zondag en maandag houden we vrij zodat we zelf lekker op stap kunnen gaan. We houden te veel van vastelaovend om dat te missen."

Vlot door

In zorgcentrum Rooyhof in Venray staat Van Lieshout & Arts en een aantal andere artiesten op het programma. Na hun optreden gaat het vlot door richting een ander zorgcentrum in Venray. In de avond mag het duo zich melden voor een feest in Sittard.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!