Ex-vriend Silvana Heber ontkent moord niet meer

Silvana Heber woonde jarenlang met haar dochtertjes in Heythuysen. © ANP
Ex-vriend Marlon B. (42) van de dood gevonden Silvana Heber (36) is er niet meer van overtuigd dat hij niets te maken heeft met haar dood. Dat vertelde hij donderdag bij de rechtbank in Den Bosch.
Silvana Heber woonde jarenlang met haar dochtertjes in Heythuysen.

Geheugenverlies

De eerste maanden na de dood was B. er niet helemaal bij, beweert hij. "Maar nu het veel beter gaat, snap ik: ja verrek, het wijst allemaal naar mij. Het kan niet anders zijn, want dat zie ik zelf ook. Maar het stuk waarin het gebeurd zou moeten zijn, ben ik kwijt."

Vermissing

Heber verdween op 19 november 2022, waarna de familie alarm sloeg over haar vermissing. Drie dagen later werd haar lichaam gevonden in het bosgebied Half Mijl tussen Vessem en Veldhoven. De moeder van twee kinderen woonde samen met B. in zijn woning in het Noord-Brabantse Hoogeloon en zou gaan verhuizen naar een andere woning in het dorp.
B. wordt verdacht van moord met voorbedachte rade en het wegmaken van een lijk. De zaak wordt donderdag inhoudelijk behandeld.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!