Bram I Holla nieuwe Jocusprins van Venlo

Prins Bram en zijn adjudanten Marc Buskes en Pascal Horvers. © Jocus
Bram Holla is zaterdagavond tijdens het Hofbal in de Maaspoort uitgeroepen tot prins van Jocus. Zijn adjudanten zijn Marc Buskes en Pascal Horvers.
Leraar aardrijkskunde Bram Holla is de 79ste prins van Jocus. De adjudanten van de nieuwe prins zijn vrienden Marc Buskes en Pascal Horvers., meldt Omroep Venlo.

Prins Bram I

Bij Bram I is vastelaovend altijd al een groot deel van zijn leven geweest. In 1989 werd hij als elfjarige jongen voor het eerst jeugdprins in 't Muspelheim. Sinds 2012 is hij Sirremoniemeister bij het Venloosch Vastelaoves Gezelschap Jocus. Naast zijn baan als leraar zit entertainment hem in het bloed. Venlose Revues, Baer de Woers in Kefeej Chantant, Tilt! en op vele podia zingend met Ruud Stikkelbroeck.

Adjudanten

Al twintig jaar is de prins samen met zijn vrienden, en nu dus zijn adjudanten, vaak te vinden in De Koel. Nu zal 't dreejspan samen de kar trekkenvande Venlose vastelaovend. 'Ik gaon same mit mien Adjudante, Maud en de kinder geneete wies in de tiëne en weej haope de lach op idder vastelaovesmörfke te meuge bringe. As dét lök, dan is ôgge vastelaovend geslaag!', aldus de kersverse prins.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!