Problemen op het spoor door boom en defecte bovenleiding

Stockfoto. © iStock
Door een boom op het spoor hebben er maandagochtend minder treinen tussen Sittard en Maastricht gereden. Rond 8:00 uur waren de problemen voorbij.
Dat meldt de NS.

Alternatieve dienstregeling

Treinreizigers moesten rekening houden met een langere reistijd. Er werd een alternatieve dienstregeling gereden. Rond 8: 00 uur werd de dienstregeling weerhervat.

Heerlen-Kerkrade

Op het traject tussen Heerlen en Kerkrade rijden er tussen Landgraaf en Kerkrade Centrum geen treinen door een defecte bovenleiding. De extra reistijd is daar meer dan 60 minuten. De verwachting is dat vanaf 10:30 uur de treinen weer volgens dienstregeling gaan rijden.

Storm

Over Limburg trekt storm Isha, die zorgt voor zware windstoten. Voor de tweede keer dit jaar stormt het officieel in Nederland. Het KNMI heeft code geel afgegeven. Rijkswaterstaat roept weggebruikers op hun rijstijl aan te passen en de ANWB heeft een verkeerswaarschuwing gegeven voor een zware ochtendspits.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!